0
0,00 KM
 x 

Korpa je prazna

O nama

TAS Komerc D.O.O.

TAS-komerc doo iz Brčkog je preduzeće za promet i proizvodnju vaga, kasa i mjerne opreme. Takodje, u svom sastavu posjeduje ovlaštenu laboratoriju za servis i verifikaciju svih vrsta mjerila mase (vaga), kao i prodaju i servis fiskalnih uređaja i registar kasa.

Pored toga, u prodaji imamo i vakum pakerice, varilice, Dry Ager komore sa suvo zrenje mesa, kao i mašine za pakovanje u streč foliju. Zastupnici smo firmi Henkelman Holandija koji je najveći svjetski proizvođač vakum pakerica i Hualian Kina koji u svom asortimanu imaju varilice, pakerice za sitna i krupna pakovanja, itd. Takođe, zastupnici smo firmi Landig + Lava GmbH & Co. koja je proizvođač originalnih Dry Ager komora za suvo zrenje mesa, kao i firme Hacona koja je vodeći evropski proizvođač varilica za PVC vreće kao i sistema za varenje i vakumiranje sitnih pakovanja do jumbo vreća.
 
Zastupnici smo i prodavci vaga, mjerila mase i mjerne opreme velikih svjetskih proizvođača i to: Sensocar Španija, CAS Južna Koreja, Flintec Njemačka, Keli Kina, kao i mnogih drugih.

Projektujemo i izrađujemo automatske sisteme, vaganja, doziranja, transporta i pakovanja raznih dobara uz upotrebu najmodernijih logičkih kontrolera, PLC-ova i računarske tehnike.

Takođe, projektujemo, proizvodimo i instaliramo sve vrste kolskih i šinsko-drumskih vaga mjernog opsega od 10t do 200t.

Firma TAS-komerc doo je osnovana 2001. godine i od svog početka stalno je širila asortiman roba i usluga koje nudi. Osnovni cilj nam je da uz saradnju sa našim partnerima omogućimo našim vjernim kupcima lakše obavljanje djelatnosti uz bolje poslovne rezultate, a to se može postići jedino kvalitetom i brzom uslugom.

Kod nas možete kupiti sve vrste mehaničkih i elektronskih trgovačkih vaga, laboratorijske vage i stočne vage. U ponudi imamo i jednokomorne i dvokomorne vakum pakerice sa i bez funkcije gasa, vakum pakerice za restorane sa naprednim funkcijama za čuvanje i pripremu hrane, originalne Njemačke Dry Ager komore-frižidere za suvo zrenje mesa, varilice za PVC vreće, automatske pakerice za pakovanje peleta, razne druge automatske i poluautomatske pakerice za pakovanje mnogih dobara, itd. Uz sve proizvode koje kupite u TAS-komerc-u dobićete uputstvo, obuku i garanciju.

Nadamo se da smo vam ovim makar malo približili našu firmu, a za više informacija posjetite nas ili nam se javite. Biće nam drago da vam pomognemo pri rješavanju vaših problema koji su u domenu našeg poslovanja. Nadamo se da će te i Vi postati zadovoljni korisnik opreme i mašina kao i usluga iz našeg asortimana.

Image

Drumske vage

Elektromehanička vaga konstrukcija: betonska - segmentna

Registar kase

Registar kase služe za registraciju prometa

Pakerice

Razne vrste pakerica za sve vrste preduzeća

Trgovačke vage

namjenjene su za upotrebu na mjestima prodaje

Stočne vage

Namjenjene su za mjerenje krupne stoke

Vakumirke

Vakumirajte proizvode i produžite im trajanje

Labaratorijske vage

Analitčke, precizne i laboratorijske vage

Industrijske vage

Širok spektar vaga za industriju i privredu

Varilice

Ručne i automatske varilice folije za raznu upotrebu

Mesna industrija

Sve vage za mesnu industriju od nerđajućih čeličnih legura

Skladišne vage

Mjerenje raznih komadnih materijala u skladištima

Dry ager

Frižideri za suho zrenje mesa raznih dimenzija

Informacije

Plazuljska 18, 
76101, Brčko

049/301-246
065/624-796

office@taskomerc.com


Obrazac za prigovore i žalbe

Anketni upitnik

Partneri

Client 3
Client 1
Client 4
Client 4
Client 4
Client 2
Client 4
Client 4
Client 4
Client 4
Client 4
Client 4